Returpolitik

Ønsker du at returnere eller ombytte dine varer, så følge venligst vores guide herunder.

Step 1. – Opret en label

Både ved returnering og ombytning skal vi have fragtet de købte produkter retur til vores lager. Via www.sendmedgls.dk kan du nemt oprette en online label som kan bruges til at sende retur til os. Dette kræver ikke en printer men blot adgang til din mail indbakke hvor du vil modtage en QR kode som du kan vise til GLS pakkeshoppen når du indleverer din returpakke.

For at opnå den billigeste forsendelsepris kan du sende din returpakke direkte til gls pakkeshoppen som hedder  gls pakkeshops v/ Kousgaards plads, østergade 13A, 7400 Herning. Det er vigtigt at du vælger at pakken skal indleveres til pakkeshoppen og ikke afsendes til os privat da det vil koste mere for dig. 

2. – Vedlæg venligst en note

Det er vigtigt for at vores lager har helt styr på din ordre at i lige vedlægger en lille seddel eller note hvorpå i skriver jeres ordre nummer og hvad du ønsker der skal ske med indholdet. Det kunne feks se sådan her udOrdre: 40863 – Vi ønsker en ombytning af bæltet til en størrelse large
Ordre: 50738 – vi ønsker en fuld refundering af hele ordren

OBS. Sender du med postnord eller DAO, så er det vigtigt at du vælger at sende direkte til vores adresse og ikke til nærmeste afhentnings sted / pakkeshop. Vi afhenter ikke returneringer og ombytninger hos pakkeshops.

Vores returoplysninger er
Adresse: Østergade 13A, 7400 Herning
Att: Arox fitness
Mail: 
Telf: 21716275

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe har jeg til at fortryde?
Du har 14 dages fortrydelsesret fra modtagelse af varen.

Jeg modtog en forkert størrelse eller en forkert vare
Skriv til os på support@aroxfitness.com - beskriv fejlen og vedhæft gerne et billede, så vender vi hurtigt tilbage til dig med en løsning.

Varen var defekt da jeg modtog den
Skriv til os på support@aroxfitness.com - beskriv fejlen og vedhæft gerne et billede, så vender vi hurtigt tilbage til dig med en løsning. 

Har I modtaget min returpakke?
Tjek gerne dit trackingnummer for at se præcis hvor pakken er. Vi har en typisk behandlingstid på 2-5 hverdage fra vi modtager pakken.

Hvornår får jeg mine penge retur?
Vores typiske behandlingstid er 2-5 hverdage fra vi modtager pakken og til pengene er retur. Pengene bliver tilbagebetalt til det betalingskort du brugte da du lavede ordren. I travle perioder kan der gå op til 14 dage.

Kan jeg sende varer fra forskellige ordrer tilbage på samme tid?
Ja, bare du husker at skrive alle ordrenumrene på pakken.