Blog

Crossfit grips guide

Crossfit grips

Crossfit grips guide

Den komplette guide til at finde et par kvalitets crossfit grips som passer til dit behov. 

Oplever du også slidsår og vabler, eller ønsker du blot at få lidt mere ud af dine grebs styrke og opnå at kunne holde bedre fast når du er nede og træne, så kunne et par kvalitets crossfit grips være et rigtigt godt produkt til dig. 

Markedet er efterhånden proppet med mange forskellige typer af gymnastik grips. Grips kommer i forskellige materialer, faconer og udseende. Vi har her under prøvet at samle en oversigt over hvad vores forskellige gymnastik grips kan tilbyde dig. Er du i tvivl er du mere end velkommen til at sende os en besked via kontakt formularen som du finder ved at klikke her

Step 1: Materiale valg 

Er du ny til crossfit træning og har du aldrig prøvet et par gymnastik grips før, så skal du kigge i retningen af noget som er behageligt og slidstærkt. Her kan vi anbefale vores SPONGEB model, den kan du se ved at klikke her. SPONGEB er designet til alle jer som ønsker optimal beskyttelse af håndfladerne og samtidig have en behagelig oplevelse med produktet.

Har du efterhånden trænet i et godt stykke tid og oplever du at dine begrænsninger til træningen er grebs styrke og evnen til at holde fast i lang tid?

Så har vi udviklet både wolverine som du kan se ved at klikke her og elite fly gummi grips som du kan se her,

Begge kan være hvad du har søgt efter. Begge modeller er udviklet med materiale som bidrager til en øget friktion mellem produktet og en pullup bar, vægtstang eller en kettlebell. Ønsker du ikke at gå på kompromis med grebs styrke, så anbefaler vi en af disse 2.

 

Step 2: Hvilken facon skal jeg vælge

Vi har i alt 3 forskellige faconer som vi tilbyder.

  • 2- huls gymnastik grips
  • 3 – huls gymnastik grips
  • fingerløse (fly) gymnastik grips. 

2 - huls design 

Er du på begynder niveau og ønsker du at beskytte dine hænder men på samme tid gerne vil have kontakt til barren eller vægtstangen med en del af hånden, så anbefaler vi vores 2-huls design som du kan se ved at klikke her. Dette design tillader at midten af din håndflade forbliver beskyttet, men at ydersiderne af håndfladen stadigvæk har direkte kontakt til emnet du skal løfte eller hænge i.

3 - huls design

Ønsker du fuld beskyttelse af hele håndfladen, men ønsker du stadigvæk at dine nye gymnastik grips forbliver tæt til hånden under hele træningen, så anbefaler vi vores 3-huls design Som du kan se ved at klikke her. Med de 3 huller til fingrene sikre du optimal beskyttelse og nedsætter risikoen for vabler, slidsår og lignende.

Fingerløst design (Populær)

Elsker du derimod at skifte mellem beskyttelse og direkte hudkontakt til emnet du skal løfte eller hænge fra, så er vores FLY design lige noget for dig, den kan du se ved at klikke her. Vores fly design kalder vi også for fingerløse grips fordi der ikke er er indbygget huller i som dine fingre kan placeres i.

Denne type design er rigtigt godt hvis man skifter mellem flere øvelser i eller midt under én træning. Det kan være du skal lave pull-ups hvor du ønsker at benytte beskyttelsen fra vores gymnastik grip, derefter skal du direkte over og lave Kettlebell swings, hvor du måske ikke ønsker at der er grip i vejen.

Læs næste

Hvad er crossfit?
Den komplette sjippetovs guide

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.